Архива обавештења за несавесне возаче

ВАЖНО обавештење - Информације о семинарима унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 16.01.2014.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОБАВЕШТЕЊЕ О СЕМИНАРИМА ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА, ДО КРАЈА 2013. ГОДИНЕ

Датум објаве: 05.09.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:

 • Чачку – од 26.01.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама Машинско-саобраћајне школе, Др. Драгише Мишовића бр. 146. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Београду – од 29.01.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама СИВ-а 3, Омладинских Бригада бр. 1. ПОПУЊЕН ТЕРМИН. Кандидати који су предвиђени за овај семинар су већ обавештени!
 • Смедереву – од 02.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама Техничке школе - Смедерево, ул. Вука Караџића 13. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Нишу – од 06.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама Високе техничке школе, ул. Александра Медведева бр. 20. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Бору – од 11.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама Машинско-електротехничке школе, Бор, Зелени Булевар 25.
 • Ваљеву – од 18.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама Техничке школе - Ваљево, ул. Косте Абрашевића 1. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Новом Саду – од 20.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама АМК Нови Сад, Булевар Ослобођења бр. 131. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Београду – од 23.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама СИВ-а 3, Омладинских Бригада бр. 1. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Јагодини – од 25.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама ЦОВ-а "Мала Пијаца", Сутјеска бр 10. ПОПУЊЕН ТЕРМИН.
 • Врању – од 27.02.2015. године. Семинар се спроводи у просторијама АМСС-а Пословна јединица Врање, ул. Радничка 6.

Агенција за безбедност саобраћаја ће организовати семинаре за возаче којима је одузета возачка дозвола када се пријави најмање десет кандидата у неком од места у којима се у овом тренутку могу спроводити семинари, а то су: Београд, Нови Сад, Ниш, Суботица, Чачак, Ужице, Шабац, Врање, Ваљево, Зрењанин, Бор, Смедерево, Јагодина, Краљево, Нови Пазар.

Агенција за безбедност саобраћаја позива возаче којима је одузета возачка дозвола и испунили су законске услове за похађање семинара унапређења знања да пошаљу пријаву и потребну документацију за похађање семинара, са навођењем града у којем желе да похађају семинар  (Пријава – кликните овде).

Семинари се спроводе у периоду од 17 до 20 часова, радним данима, а о месту и адреси одржавања семинара, пријављени кандидати ће благовремено бити обавештени.

Семинар унапређења знања садржи 40 часова, а након свих одслушаних  часова, кандидати могу да приступе полагању испита провере знања који организује Агенција за безбедност саобраћаја. Испит се састоји од 20 питања, а да би кандидат положио, потребно је да тачно одговори на најмање 15 питања. О месту и времену испита провере знања кандидати ће бити обавештени у току семинара унапређења знања који похађају.

Архиву одржаних семинара може погледати овде.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОМЕРЕН ТЕРМИН СЕМИНАРА У СУБОТИЦИ, ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА !!!

Датум објаве: 28.08.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Како се до 20.08.2013. године, Агенцији за безбедност саобраћаја није пријавио довољан број кандидата за Семинар унапређења знања из безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Суботици, а који је био планиран за 03.09.2013. године, Агенција за безбедност саобраћаја помера термин почетка семинара у Суботициза 26.09.2013. године. Рок за достављање комплетне документације је 18.09.2013. године.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОДЛОЖЕНИ СЕМИНАРИ У ЈАГОДИНИ И НОВОМ ПАЗАРУ ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 26.07.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОДЛОЖЕН СЕМИНАР У СУБОТИЦИ ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 27.06.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Како се до 26.06.2013. године, Агенцији за безбедност саобраћаја није пријавио довољан број кандидата за Семинар унапређења знања из безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Суботици, а који је био планиран за 01.07.2013. године, Агенција за безбедност саобраћаја ће одредити нови датум за почетак семинара, када се пријави довољан број кандидата. Кандидати заинтересовани за похађање семинара у Суботици биће накнадно обавештени о датуму почетка семинара путем сајта Агенције.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у ЧАЧКУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 30.04.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Због пријављеног довољног броја кандидата у овом делу Србије, Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у:

 • Чачку – од 20.05.2013. године (потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћаја најкасније закључно са 10.05.2013. године)
  Агенција за безбедност саобраћаја позива возаче којима је одузета возачка дозвола, а који су испунили законске услове за похађање семинара унапређења знања да, уколико су заинтересовани да похађају семинар, пошаљу пријаву и потребну документацију за похађање семинара (Пријава – кликните овде). 
  Семинар унапређења знања траје 40 часова, а часови се одржавају радним данима у периоду од 17 до 20 часова. Након одслушаних 40 часова, возачи којима је одузета возачка дозвола полажу испит провере знања. 
  Адреса  одржавања семинара је Машинско-саобраћајна школа, Др. Драгише Мишовића бр. 146. (Мапа – кликните овде)

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у ШАПЦУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 24.04.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује у Шапцу Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у периодуод 07.05.2013. до 24.05.2013. године, у просторијама АМССа - Ауто Мото Клуба „Шабац“, ул. Мачванска бр. 95., сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова. (Мапа – кликните овде)


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у ЗРЕЊАНИНУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 11.04.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује у Зрењанину Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у периоду од 17.04.2013. до 10.05.2013. године, у просторијама просторијама Техничке школе, ул. Стевице Јовановића бр. 50., сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова.(Мапа – кликните овде)


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОБАВЕШТЕЊЕ О СЕМИНАРИМА ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 08.04.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОМЕРЕН ТЕРМИН СЕМИНАРА У ЗРЕЊАНИНУ, ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 04.04.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Због недовољног броја пријављених кандидата, Агенција за безбедност саобраћаја помера термин почетка семинара у Зрењанину за 17.04.2013. године, а тачна адреса и време одржавања семинара биће накнадно објављени на сајту Агенције.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОДЛОЖЕН СЕМИНАР У БОРУ И ПОМЕРЕН ТЕРМИН СЕМИНАРА У ЈАГОДИНИ, ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 29.03.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Због недовољног броја пријављених кандидата у Бору одлаже се Семинар унапређења знања из безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола. Термин новог семинара биће накнадно објављен када се пријави довољан број кандидата.

Агенција за безбедност саобраћаја помера термин почетка семинара у Јагодини за08.04.2013. године, а тачна адреса и време одржавања семинара биће накнадно објављени на сајту Агенције.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОДЛОЖЕН СЕМИНАР У НОВОМ ПАЗАРУ, ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 21.03.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Како се до 20.03.2013. Агенцији за безбедност саобраћаја није пријавио довољан број кандидата за Семинар унапређења знања из безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Новом Пазару, који је планиран за 25.03.2013. године, Агенција за безбедност саобраћаја ће одредити нови датум за почетак семинара, када се пријави довољан број кандидата. Кандидати заинтересовани за похађање семинара у Новом Пазару биће обавештени о датуму почетка семинара путем сајта Агенције.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у БЕОГРАДУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 07.03.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Београду, у периоду од 11.03.2013. до 28.03.2013. године, у просторијама Привредне коморе Београда, ул. Кнеза Милоша бр. 12, сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова.(Мапа – кликните овде)


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ОБАВЕШТЕЊЕ О СЕМИНАРИМА ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 07.03.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у ЧАЧКУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 27.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Чачку, у периоду од 04.03.2013. до 21.03.2013. године, у просторијама Машинско-саобраћајне школе, Др. Драгише Мишовића бр. 146, сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова. (Мапа – кликните овде)


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - од 11. марта 2013. организује се семинар унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвола, у БЕОГРАДУ

Датум објаве: 27.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у БЕОГРАДУ од11.03.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата (потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћаја најкасније закључно са датумом 08.03.2013. године).


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊЕ семинар у СУБОТИЦИ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 19.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у Суботици, у периоду од 25.02.2013. до 14.03.2013. године, у просторијама Техничке школе „Иван Сарић“, Трг Лазара Нешића бр. 9, сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова.(Мапа – кликните овде)


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ за возаче којима је одузета возачка дозвола - семинар у ЧАЧКУ

Датум објаве: 19.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола у:

 • Чачку – од 04.03.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата(потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћаја најкасније закључно са датумом 25.02.2013. године)

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ за возаче којима је одузета возачка дозвола - семинари у СУБОТИЦИ И ЧАЧКУ

Датум објаве: 12.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:

 • Суботици – од 25.02.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата (потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћајанајкасније закључно са датумом 18.02.2013. године)
 • Чачку – од 04.03.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата(потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћаја најкасније закључно са датумом 25.02.2013. године)

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - ПОЧИЊУ семинари у НИШУ и ВРАЊУ за возаче којима је одузета возачка дозвола

Датум објаве: 12.02.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола:

 • у Нишу, у периоду од 18.02.2013. до 07.03.2013. године, у просторијама Високе техничке школе струковних студија, ул. Александра Медведева 20, сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова. (Мапа – кликните овде)
 • у Врању, у периоду од 19.02.2013. до 08.03.2013. године, у просторијама АМСС-а Пословна јединица Врање, ул. Радничка 6, сваког радног дана у периоду од 17 до 20 часова. (Мапа – кликните овде)

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ за возаче којима је одузета возачка дозвола - семинари у НИШУ, ВРАЊУ, СУБОТИЦИ И ЧАЧКУ

Датум објаве: 29.01.2013.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у следећим градовима:

 •   Суботици – од 25.02.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата (потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћајанајкасније закључно са датумом 18.02.2013. године)
 •   Чачку – од 04.03.2013. године, односно када се пријави најмање 10 кандидата(потребну документацију послати Aгенцији за безбедност саобраћаја најкасније закључно са датумом 25.02.2013. године)

ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - од 26. новембра 2012. организује се семинар унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвола, у БЕОГРАДУ

Датум објаве: 26.10.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Агенција за безбедност саобраћаја, од 26. новембра 2012. године у Београду, организује Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола, у просторијама Привредне коморе Београда (II спрат, сала 207), ул. Кнеза Милоша 12 (мапа).

Семинар унапређења знања траје 40 часова, а часови се одржавају радним данима. Након одслушаних 40 часова, возачи којима је одузета возачка дозвола полажу испит провере знања. Непосредни циљ семинара је едукација ризичних возача, како би се на тај начин побољшала безбедност саобраћаја.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - од 08.октобра 2012. организује се семинар унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвола, у НИШУ!!!

Датум објаве: 21.09.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Након реализованих семинара у Београду и Новом Саду, Агенција за безбедност саобраћаја организује у Нишу семинар за возаче којима је одузета возачка дозвола. Семинар почиње 08. октобра 2012, у просторијама Високе техничке школе у Нишу (мапа).


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ - планира се семинар унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвола, у НИШУ!!!

Датум објаве: 14.09.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Након реализованих семинара у Београду и Новом Саду, Агенција за безбедност саобраћаја планира да и у Нишу организује семинар за возаче којима је одузета возачка дозвола, уколико се за семинар пријави довољан број полазника.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ у вези семинара унапређења знања за возаче којима је одузета возачка дозвоја, у НОВОМ САДУ од 17.09.2012

Датум објаве: 11.09.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Након успешно реализованог семинара за возаче којима је одузета возачка дозвола у Београду, Агенција за безбедност саобраћаја организује наредни семинар, који ће се одржати у Новом Саду од 17.09.2012. године, у просторијама Привредне коморе Војводине, ул. Хајдук Вељкова бр. 11 (Мастер Центар Новосадског сајма, службени улаз бр. 5, III спрат, види мапу). Агенција за безбедност саобраћаја позива возаче којима је одузета возачка дозвола, а који су испунили законске услове за похађање семинара унапређења знања да се пријаве.


ОДРЖАН ПРВИ СЕМИНАР ЗА ВОЗАЧЕ КОЈИМА ЈЕ ОДУЗЕТА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА

Датум објаве: 11.07.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

Први Семинар унапређења знања из области безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола из разлога што нису на савестан и на прописан начин управљали возилом у саобраћају, одржан је у периоду од 18. јуна до 05. јула 2012. године, у Београду.


ВАЖНО САОПШТЕЊЕ за возаче којима је одузета возачка дозвола 05.06.2012.

Датум објаве: 05.06.2012.  Категорија: Архива обавештења за несавесне возаче

НОВА ИНФОРМАЦИЈА ЗА СЕМИНАР УНАПРЕЂЕЊА ЗНАЊА ИЗ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

Први Семинар унапређења знања из безбедности саобраћаја за возаче којима је одузета возачка дозвола из разлога што нису на савестан и на прописан начин управљали возилом у саобраћају, Агенција за безбедност саобраћаја организује од 18. јуна 2012. године у Београду, у просторијама Привредне коморе Београд, ул. Кнеза  Милоша 12.