КАМПАЊА "ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ. СВИ ЗАЈЕДНО."

Са почетком школске године, на улицама и путевима у Републици Србији појављује се и већи број деце. Агенција за безбедност саобраћаја је, у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, као и сваке године, припремила бројне активности, које ће заједнички спроводити са саветима за безбедност саобраћаја у локалним самоуправама, чији је циљ безбедно учешће деце у саобраћају.

 

Уз кампању „Пажљивко“, која траје већ пету годину, ове године припремљени су и нови елементи, усмерени према одраслима. Овом приликом Вас позивамо да се прикључите кампањи, која ће подразумевати следеће активности:

  • Емитовање видео спота, усмереног на све одрасле који учествују са децом у саобраћају. Спот можете проследити локалним и регионалним ТВ станицама, како би што већи број припадника циљне групе примио поруку кампање.
  • Штампање брошуре и летка за родитеље, који садрже важне савете за одрасле како припремити дете за учешће у саобраћају.
  • Постављање билборда са поруком за безбедно учешће деце у саобраћају.

 

Видео можете преузети ОВДЕ.
Брошура КАМПАЊА "ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ. СВИ ЗАЈЕДНО." Датум постављања: 18.09.2015. Величина документа: 3.11 MB Број преузимања: 751
Летак КАМПАЊА "ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ У САОБРАЋАЈУ. СВИ ЗАЈЕДНО." Датум постављања: 18.09.2015. Величина документа: 1.42 MB Број преузимања: 512
Билборд КАМПАЊА Датум постављања: 18.09.2015. Величина документа: 167 KB Број преузимања: 618