ПОЧЕО 15. НОВОСАДСКИ САЈАМ АУТОМОБИЛА

Датум објаве: 26.10.2017.

У среду 25. октобра 2017. одине  у хали ,, Мастер“  Новосадског сајма свечано отворен сајам аутомобила, након паузе од три године.

Том приликом присутнима се поред извршног директора за сајамску делатност  Новосадског сајма, Бориса Надлукача и поздравне речи члана Градског већа за саобраћај и путеве Новог Сада, Александра Кравића, обратила  директор Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић која је истакла важност  безбедног понашања  у саобраћају .

Она је указала на важност правилне употребе заштитних система у возилима, али и скренула пажњу на све последице које могу настати услед непоштовања саобраћајних прописа.

Сајам је свечано отворио наш најбољи аутомобилиста Душан Борковић, који је овом приликом казао: "Посетиоци имају шта и да виде и шта да купе, а мене посебно радује што ће бити организована едукација о безбедности у саобраћају. Увек понављам да су трке за брзу вожњу, а не улица".

Након свечаног отварања,  директорка Агенције је заједно са Душаном Борковићем, аутомобилистом, обишла штандове излагача.